Onze varkens | Voeders Degrave

Biggen

Grotere tomen en lagere speengewichten zijn een uitdaging om een kwaliteitsvolle big te produceren.  De biggen vroeg vaste voeding leren opnemen zodat ze een goede darmgezondheid ontwikkelen is hierin cruciaal.  Met goed, smakelijk en licht verteerbaar voeder proberen wij een goede opstart na het spenen te realiseren.  Gezonde biggen aan het einde van de batterij zorgt voor een goede start als vleesvarken.

Nursery

Voeders Degrave biedt een oplossing aan voor het periodiek voederen in de nursery. Deze melkmachine zorgt ervoor dat er ieder uur verse warme melk wordt aangeboden aan de biggen. Ook is ze zelfreinigend, waardoor ze u een groot werkgemak oplevert. Eén toestel kan een maximum van 2 groepen van 22 biggen grootbrengen. Daarnaast bieden wij verschillende producten aan om uw nurserybiggen alle comfort te bieden die zij nodig hebben. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons!

Zeugen

Met de huidige genetica stijgt jaarlijks het aantal levend geboren biggen en hiervoor zijn optimale zeugenvoeders nodig. Zo kan aan alle behoeften van zowel zeugen als biggen voldaan worden.

U wilt niet alleen veel biggen, maar ook vitale biggen met een hoog speengewicht. Hiervoor zijn sterke zeugen met een optimale melkproductie en een lange levensduur nodig.

Vleesvarkens

Iedere vleesvarkenshouderij is uniek en heeft verschillende eisen. Terwijl bij de ene varkenshouder voederconversie en groei bepalend zijn, zijn bij andere varkenshouders vleeskwaliteit een must.  Voor ieder ras of iedere kruising kunnen wij een strategie uitwerken die het beste rendement levert.

Advies op maat:

Om dit alles te realiseren helpen wij u met voeradvies en -strategie die afgestemd zijn op uw bedrijf en uw doelstellingen.