Voeders | Voeders Degrave

Digest+

Voeders Degrave staat voor innovatie en streeft naar de verbetering van de technische prestaties bij uw dieren.  Digest+ voeders worden volgens een uniek concept in België geproduceerd.

Door de evolutie van de huidige genetica zagen wij ons genoodzaakt om andere ideeën uit te werken.  Dit heeft geresulteerd in een ultramoderne perslijn met warmtebehandeling, expansie en vacuüm-coaten waarbij wij kunnen sturen naar dierprestaties, darmgezondheid…

Dit kunnen wij bereiken door:

Specieke grondstofvermaling

Conditionering

Expansie

Pelletering

Toevoeging van hitte instabiele enzymen en olie in de korrel

Varkensvoeders

Alle voeders in ons assortiment worden aangeboden in de vorm van  meel, korrel en kruimel.  Hierbij voldoen deze aan alle eisen van verschillende lastenboeken.  In samenspraak met u stemmen wij ons gamma af op al uw benodigdheden. Hierbij brengen we het type dier, de genetica, het voedersysteem… etc. en alle mogelijke parameters in rekening om u zo  topresultaten te laten behalen, via een unieke service.

Rundveevoeders

  • Melkvee, vleesvee en jongvee
  • Voeders voor optimale bevleesdheid, kleur, glans en vleeskwaliteit. 
  • Verkrijgbaar in mash of korrel
  • Grondstofmengsels op maat
  • Enkelvoudige grondstoffen

Pluimveevoeders

ProPlume levert uitgebalanceerde voeders voor pluimvee in combinatie met gedegen voeradvies en specialistische ondersteuning. Hiermee legt u een prima basis voor goede technische en economische resultaten. ProPlume is een nieuw bedrijf in de sector maar is ‘powered by’ twee zelfstandige familiebedrijven: Voeders Degrave uit Staden en Coppens Diervoeding uit Helmond.